kaykusters.reismee.nl

Live from Down-Under

Vanaf Düsseldorf vertrok ik naar lang wachten eindelijk naar Australie. Na afscheid te hebben genomen van pap, mam en Kelly vloog ik richting de stop-over in Abu Dhabi. Best apart om midden in de woestijn opeens z'n grote stad te zien. In het vliegtuig werd mijn afgunst richting Duitsers maar weer eens bevestigd. Voor me zat een irritante Duitse man die continue met zijn stoel aant klooien was, flink bier aan het drinken en hij stonk als een malle, wat een vetkees! Maja ik heb me wat geamuseerd met wat films en series. In Abu Dhabi heb ik een uurtje vertraging gehad en de vlucht van Abu Dhabi naar Sydney was vrij lang. Gelukkig heb ik wat kunnen slapen,  het halve vliegtuig was leeg  dus ik kon mooi liggen op twee stoelen. Voor me zat een oudere man die erg aardig was. Hij was op vakantie geweest in Ierland. Hij heeft me geholpen met het invullen van een formulier dat nodig was voor de douane. Aankomst Sydney 6.46 pm, snel  door naar de border security. (Ja Paul dit gedeelte zal jij leuk gaan vinden) Ik was er snel doorheen totdat ik bij de bagage check kwam. Per vijf man moesten we in een lijn gaan staan terwijl je koffers op een meter afstand staan. Er kwam een snuffelhond langs en je raadt al wie weer de pieneut was! Ik moest mijn tas afgeven, al mijn spullen werden eruit gehaald en er werd gevraagd of ik eten of drugs bij me had. Toen ik vanuit thuis vertrok had ik broodjes gesmeerd voor op het vliegveld. De hond rook mijn salami sandwich na 28 uur nog steeds haha. Dus gelukkig kon ik weer gaan. Mijn oom stond me al op te wachten op het vliegveld. Vanaf daar was het een uurtje rijden naar Wollongong. Daar aangekomen werd ik verwelkomt door mijn tante en nichtjes. Ik kon meteen aan tafel aanschuiven, yeah! Daarna heb ik een rondleiding gehad door het huis, wat een half kasteel is zo groot haha. Ik heb mijn eigen kamer die twee keer zo groot is als mijn kamer thuis, altijd handig. De eerste twee dagen is het slecht weer geweest, er stond een hevige wind, dus kon ik mooi bijkomen van de reis. Vandaag was het eindelijk mooi weer. Ik heb met mijn tante de stad verkent en wat gechilled. In het weekend staat waarschijnlijk Sydney op het programma. Zondag vlieg ik richting Gold Coast :)

Paul Theunissen

Dat zijn de mooie verhalen! de Duitser, maar vooral de snuffelhond... normaal zou ik zeggen, Ongelukkige! nu denk ik het alleen maar:p Veel plezier in Sydney!!

Timo Hurai

Dat huis ziet echt te chille uit man! Wel veel foto's maken he kerel, kunnen we ook meegenieten.

anja kusters

Hey Kay leuk verhaaltje heb je geschreven,nog veel plezier in australie,tot hoors! doe de groetjes, doei!

Opa en Oma Tilla en Hub.

Zoals wij kunnen lezen ben je al goed daar aan het verkennen.
Kay geeft niks jong het is goed dat dat je alles verkent
op zo,n reis.
Groetjes Opa en Oma Samson.

Opa en Oma Tilla en Hub.

Hebben met plezier deze berichten gelezen.

Groetjes en veel plezier van je reis naar Australie.

hub.samson@gmail.com